گشاد شدن واژن بعد از زایمان

سلام وقت شما بخیر.من 9 ماه پیش زایمان طبیعی داشتم و بخیه خوردم.دهانه واژنم مثل قبل نیس و بازتر شده.ماما موقع بخیه زدن بهم گفتن عضلات لگنت شل هستن و تمرینات کیگل انجام بده.ولی من متاسفانه یادم میره به صورت مرتب کیگل انجام بدم.آیا دستگاه کیگل تاثیری داره بخرم؟شما محصولی رو میشناید که دهانه واژن و خود وژان را تنگ کند ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
ورزش های كگل تا حدی موثر هستند ولي اگر بخيه بعد از زايمان بخوبی و بمنظور ترميم زيبايی انجام نشده باشه و احساس گشادی در رابطه جنسی اثر نامطلبوبی ميذاره ميتونيد با اقدام برای يک عمل سرپایی مشکل رو حل کنید،