همسرم پیش نوازی بلد نیست

سلام همسر من رابطه رو خیلی زود تموم میکنه و اصلا پیش نوازی بلد نیست. بطوری که مجبور به استفاده از روان کننده هستم و از زندگی سرد شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

۱- در یک فضای کاملا خصوصی و نه در رختخواب با وی صحبت کنید.

۲- به او از قبل بگویید که می خواهید در خصوص با روابط جنسی اتان با وی صحبت کنید.

۳- می توانید با او در یک بعد از ظهر هنگام صرف چای عصرانه و یا دعوت در یک کافی شاپ دنج در این خصوص حرف بزنید.

۴- به او به جای گلگی از اینکه معاشقه را بلد نیست، به پیشنهادات جنسی، کارهایی که دوست دارید او در رابطه جنسی انحام دهد بپردازید. در واقع در این جلسه فقط به او بگویید که چه چیزهایی را در رابطه جنسی دوست دارید که او برایتان انجام دهد.

۵- به او بفهمانید که از رابطه ای که با وی دارید خیلی لذت می برید اما دوست دارید که لذت بیشتری را تجربه کنید.

۶- به او پیشنهاد کنید که مثلا یک هفته فقط معاشقه داشته باشید نه دخول و ارگاسم.

۷- نقاط تحریک کننده خودتان را بشناسید و از پارتنرتان بخواهید بیشتر در حین رابطه با آن نقاط مشغول شود.