کم پشت شدن مو

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 393 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید خانمی ۳۷ ساله هستم از بچگی تا چند سال پیش موهام هیچ مشکلی نداشت ولی از حدود ۶سال پیش که مصرف قرص های ضد افسردگی و اضطراب شروع کردم موهام مقداری ریزش پیدا کرد تا اینکه حدود دوسال پیش بخاطر اشتباه دکترم دچار پرکاری تیروئید شدم(تیروئیدم سالم بود ولی به اشتباه تشخیص داد که نامنظم کار میکنه و برام دوز بالای لوتیروکسین تجویز کرد )رفتم پیش یه دکتر دیگه و قرص رو قطع کرد و بعد دوماه تیروییدم نرمال شد و ریزش موهام هم خوب شد قرص های اعصابم قطع کردم الان مشکلم کم پشت شدن شدید موهامه چه راهی برای بهتر شدم حجم موهام هست آیا مزوتراپی کمک میکنه در حال حاضر قرص رینفولتیل و ب کمپلکس استفاده میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خیاط وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

باید از نزدیک معاینه شوید و نوع ریزش تشخیص داده شود و پس از آن درمان مناسب آغاز شود .

تجربه شما

سلام

من خودم مشكل ريزش مو داشتم رفتم دكتر بعد از آزمايش دكتر گفت موثرترين و بهترين روش مزوتراپی هست. 3 ماهه انجام ميدم خيلی راضيم . بار اول دو هفته ای يكبار بعدش ماهی یكبار.

@faye

منم رفتم پیش متخصص پوست و مو هم محلول تقویت و ضد ریزش مو بهم داد هم گفتن مزوتراپی هم خوبه انجام بدم گفتن ماه اول هفته ای یکبار و ماه دوم دو هفته ای یکبار و از ماه سوم ماهی یکبار تا یکسال انجام بدم من هنوز مزوتراپی رو شروع نکردم چون به تعطیلات عید میخورد بعد تعطیلات حتما میرم امیدوارم موثر باشه

@faye

همزمان با مزوتراپی هر شب از محلول ضد ریزش و تقویتی مو هم استفاده میکنید؟