زندگی بعد از مرگ

سلام خسته نباشید

 آدم وقتی از دنیا میره چه حالتی بهش دست میده؟

پدرم اومد خوابم نمیتونم خوابشو کامل بگم چون میگن مرده ها خوابشون عین راز می مونه نباید بیان کرد

ولی چند تا سوال در مورد بعد فوتش پرسیدم میخوام ببنیم چه قدر درسته بود حرفاش.

روح مرده میتونه آزاد باشه؟

امروز ساعت ۶ خوابشو دیدم بعد شوهرم بیدارم کرد خوابم نصفه موند با شوهرم خداحافظی کردم دیدم تی وی خود به خود روشن شد تو شوکم.......

پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
ابتدا در مورد سوال اول بگویم که پرسیدید آدم وقتی از دنیا می‌رود چه حالتی به او دست می‌دهد.
بستگی به اعمال افراد دارد. اگر مؤمن باشد، بعد از مرگ مانند کسی است که از زندان آزاد می‌شود. غرق در خوشی و شادی و راحتی می‌شود.
اگر اهل گناه باشد مانند کسی است که وارد زندان می‌شود. غرق در عذاب و تاریکی و وحشت می‌شود.
​​​​​​حالات انسان‌ها بعد از مرگ باهم فرق دارد.

در مورد سوال که پرسیدید روح مرده می‌تواند آزاد باشد.
روح مردگان با اجازه خداوند رفتار می‌کنند. یعنی اگر بخواهند به زندگان سر بزنند، به اجازه خدا می‌آیند.

این‌که گفتید، تلویزیون روشن شد، ممکن است قبل از شما کسی آن را روشن کرده اما بعد از دقایقی شروع به کار کرده است. این طبیعی است و در مورد وسایل برقی پیش می‌آید.