درد زیر شکم

سلام من حدودا 3 هفته پیش آمپول دور ناف زدم و همزمان شیاف هم استفاده کردم زمانیکه داروها رو استفاده میکردم درد زیر شکم داشتم یا خیلی کم حالت تهوع اما امروز که چند روزی میشه از تمام شدن شیاف امروز خیلی زیر دلم درد میکنه و میترسم میشه بهم جواب بدید دلیل درد زیر شکمم چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز شما شرح حال کاملی از خودتان به ما نداده اید و اشاره ای به سن بارداری خود نکرده اید در هر صورت اگر گهگاهی درد دارید و یا لکه بینی و یا خون ریزی ندارید جای نگرانی وجود ندارد زیرا در دوران بارداری داشتن دردهای پریودی که گهگاهی به سراغ شما می آید به علت تغییرات هورمونی و بزرگ شدن رحم می باشد طبیعی است موفق باشید