انتقال بیماری آبله مرغان

آیا کسی که در کودکی بیماری آبله گرفته باشد ولی در تماس با فرد مبتلا قرار بگیرد آیا میتونه بیماری رو به بقیه مبتلا کنه؟

واینکه این بیماری که ۱۵ روز طول میکشه ظاهر بشه آیا در دوره ی نهفته فرد میتونه به بقیه منتقل کنه؟

من هفته هفت بارداری هستم و در کودکی آبله مرغان نگرفتم

امروز جایی مهمان رفتم و بعدا فهمبدم که  بچه یکی از افراد جمع دوهفته پیش به آبله مرغان مبتلا شده و دکتر بهشون گفته که بچه های دیگه ات هم دوهفته بعد علایمشون ظاهر میشه

من در تماس با اون بچه ها که دکتر گفته دو هفته بعد علایمشون ظاهر میشه قرار گرفتم

ولی اونروز علایم بیماری نداشتن

آیا من در خطر ابتلا به آبله هستم؟😣

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باعرض سلام ووقت بخیر
ابله مرغان از طریق ترشحات ضایعات پوستی ویا علایم عطسه وسرفه وانتقال بزاقی منتقل میشود
پس خیالتان راحت باشد ونگران نباشید ،