با سلام و خسته نباشید .

پسر 45 روزه دارم . از بدو تولد بیقراری شبانه داشت .

ولی حدود ده روزی هست که حدود ساعت ده ،ده و نیم شب شروع به گریه کردن میکند و شیر هم نمیتونه بخوره میخواد ولی نمیتونه مک بزنه تا مجبور میشم برای اینکه از حال نره با قاشق دهنش بکنم بردمش دکتر قطره بی بی کر و اهورا نی نی رو تجویز کردن ولی خوب نشد ؟ممنون میشم علت رو بگید

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

كوليكهای شيرخوارگی ميتونه بهترين توجيه برای بيقراری شيرخوار شما باشد.

اين سن ، سن اوج گرفتن شدت و زمان بيقراری بچه هاست.

تا آخر ٣-٤ ماهگی معمولا خود بهبود برطرف خواهد شد.

مادر غذای نفاخ نخورد.

بعد از هر بار شيردهی باد معده( آروغ) نوزاد گرفته شود.

از داروهای موجود برای اين منظور طبق نظر پزشكتون استفاده كنيد.

بی بی كير مشكلی برای مصرف ندارد ولی تا جايی كه ميدونم اهورا نی نی خواب آور است و صلاح نيست استفاده كنيد.

قطره پديلاكت هر شب ٧ قطره هم ميتونين امتحان كنيد. ولی در كل دارويی كه بيقراری نوزاد را كه مربوط به كوليكهای شيرخوارگی است كامل از بين نميبرد و بايد ٣-٤ ماهگی رد شود.