بارداری مجدد بعد از سزارین

50 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من ۲۶ ساله هستم

یک بار درسال ۹۳ سزارین اورزانسی در هفته ۳۳ داشتم که متاسفانه بچه ام رو از دست دادم

ویک سزارین در سال ۹۴ و در هفته ۳۵ که خداروشکر بچم سالم هست

بعد از سه سال دوباره باردار شدم و به تازگی زایمان کردم که خداروشکر بچه ام مشکلی نداره

از دکترم برای بارداری مجدد پرسیدم که گفت بعد از ۵ سال میتونی دوباره باردار بشی گفت توی عملت دهاته رحمت نازک شده بود که اگه دردهات شروع میشد خطرناک بوده

من هفته ۳۸ سزارین شدم

و اینکه گفتن چسبندگی داشتی

میخواستم نظر شما رو بدونم

من میتونم بازم باردار بشم؟

در ضمن اینکه بعد از عمل بخیه هام زود جوش خورد و مشکلی نداشتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید می توانید بعد از ۳ تا ۵ سال مجدد برای بارداری اقدام کنید منعی ندارد موفق باشید.

تجربه شما

ممنون از پاسخگوییتون

من با توجه به سنم که زیاد نیست خیلی دوست دارم بتونم بازم بچه دار شم

الان دو فرزند دارم یکی ۴ ساله و یکی ۲۰ روزه اما سه بار سزارین شدم و اگه باردار بشم میشه سزارین چهارم

یعنی من  میتونم بازم باردار بشم؟