علائم تشنج در نوزادان

سلام و خسته نباشید یه نی نی دوماهه رو میبرن دکتر و از غذا برق میره و شاید نیم ساعنی نی نی کلی عرق میکنه میگدره و میان خونه

مادرش برای اینکه لباس خیس تنش نباشه و سرما نخوره لباسش رو میاد عوض کنه وقتی عوض میکنه برای یه لحظه کوتاه بدن بچه کلا میلرزه حتی لبش که مادر سریع بعلش میکنه ولی چشماش نرمال بوده و بعدش هم وضع بچه نرمال بوده.

این یعنی تشنج کرده؟ ناگفته نماند که الان ۸ ماهشه و ۶ ماه ازون جریان میگذره نیاز به پیگیری داره؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام
این علائمی که شما ذکر کردید،تشنج نیست.