دیدن فیلم مستهجن در بارداری

سلام میشه ی راه حلی بزارین برام از همسرم دورم تا زایمانم. همش نیاز به رابطه دارم و وسوسه شدم چند بار فیلم مستهجن ببینم الان عذاب وجدان دارم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، راه حل خاصی وجود ندارد متاسفانه، نیاز به رابطه دارید اما نیازتان ارضا نمیشود این نشانه  طبیعی و نرمال بودن شماست، کاری نمیشه کرد.فقط فیلمهای مستهجن را از دسترس خود خارج کنید و کمتر در خانه با خودتان تنها باشید و معاشرت و سرگرمیهای خود را زیاد کنید.غذاهایی که طبیعت گرم دارند و زیاد کننده میل جنسی هستند کمتر استفاده کنید،واقعا توصیه دیگری نمی توان کرد،