سلام دوستان من تازه وارد اين سايت شدم ازتون خواهش ميكنم كمكم كنين من واقعا احتياج دارم به راهنماييتون منو نامزدم نزديكی داشتيم ولی من با وجود قرص اورژانسی حامله شدم فردا هم قراره با مامانم برم برای آزمايش خون چكاپ برای آهن و تيروئيد و چربی و قند خون و از اين چكاپ ها خواستم بدونم حاملگی من نشون داده ميشه و امكان داره خانوادم بفهمن😔 بعد از عيد قراره عقد كنيم اگر بفهمن بد ميشه خواهش ميكنم زودتر جواب بدين

اطلاعات تکمیلی

سن ٢١ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
قرص اورژانسی با دوز صحیح باید تا قبل از ۷۲ساعت از زمان نزدیکی مصرف بشه و گرنه تأثیری نخواهد داشت.
آزمایشات معمول نظیر بررسی مقدار آهن و چربی و قند خون بارداری را مشخص نخواهند کرد