خونریزی لانه گزینی

من ۷روز تقریبا پریودم عقب افتاد رفتم آزمایش بارداری دادم گفت عددش ۵ و منفی بعد یک روز لک قهوه ای داشتم و فرداش لک تقریبا تیره و قهوه ای فک کردم دارم پریود میشم ولی نشدم امروز ۱ بهمن هست و من ۱۰روزه عقب انداختم لکه هامم کامل قطع شد دیگه لکه هم ندارم.ولی ۶یا ۷روز هست که بعضی وقتا وقتی بلند میشم سرگیجه دارم. کمردرد دارم . انگار عضلاتم کامل گرفته و کوفته شده پاهام. دکترمم وقتی دید منفیه گفت اگر پریود نشدی بیا دارو بدم بهت پریود شی

ممکنه لقاح دیر تشکیل شده باشه ؟حالا امکان بارداری وجود داره؟

ممکنه خونریزی لانه گزینی بوده باشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر بعد از تاخیر ده روز آزمایش داده اید و باردار نبوده اید میتوانید دارو بگیرید در غیر اینصورت یا صبر کنید یا سونو شوید تا بر اساس نتیجه بتوان ادامه دارو را مشخص کرد. اگر جواب آزمایش منفی باشد امکان لانه گزینی کم است ولی صفر نیست. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش