درمان جای جوش و جوش ریز

۲۱ سالمه و چند سالی هست که جوش ریز میزنه پیشونیم ولی جدیدا رو گونمم جوش قرمز زد و جاش به صورت قرمز باقی مونده چیکارکنم خوب بشن؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک عمومی؛ پوست، مو و زیبایی

سلام
  اگر قرمزی  باقی مانده از جای جوش مسطح باشد درمان آن لایه بردار ,ضد لک غیر هیدروکینونی و ضد آفتاب است البته توجه داشته باشید که در مرحله فعال بروز جوش هستید کمی صبر کنید
 در مواردی که فرورفتگی هم داشته باشند کرم ها خیلی موثر نیست
یکی از مواد موثر در درمان جای جوش و آکنه به صورت همزمان آزالیک اسید است همچنین کرم های حاوی نیاسینامید اسید می توانند قرمزی ناشی از جوش ا کاهش دهند
برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید