سلام شبتون بخیر. من ۱۷ روز پیش عمل کیست تخمدان داشتم. کیستم روی تخمدان بود و حدود شش کیلو.خدارو شکر بی خطر بودا. و جواب پاتولوژی هم خوب بود.اما الان من یک هفته به پریودم مونده.امروز یک لکه ببنی اشتم. به همراه درد پریود. اما دیگر خونریزی ندارم. ممکنه به خاطر خروحی تغییراتی توی تخمدان و پریودم ایجاد شده باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
احتمالا بعد از جراحی دوره درمانی تکمیلی ویا صرفا دوره ای که تحت نظر پزشکتون باید باشید رو بهتون اطلاع دادن.
فقط تحت نظر پزشک معالج خودتون باشید و هر تغییر خاصی رو به ایشون اطلاع بدید.