آدنومیوز و اقدام به بارداری

3202 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من قرار بود بعد 7 سال اینماه برم واسه میکرو که روز دوم قاعدگی رفتم واسه سونو دکتر تشخیص داد که آدنومیوز دارم و بهم دوتا آمپول دیفرلین داد که یکیشو زدم یکیشم موند 28 روز دیگه و اینکه من قبلا باروری خارج رحم داشتم که به خاطرش تو عمل لاپاراسکوپی لولم یکیش آسیب دید ولی دکتر برنداشت تو عکس رنگی نشون داده بود که لوله دچار چسبندگی شده حالا میخوام بدونم ممکنه این آدنومیوز بخاطر اون باشه باید چیکار کنم با این وجود با رحم خودم امکان بارداری دارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
تجویز دیفرلین در آدنومیوز قبل از انتقال جنین ، احتمالا باعث افزایش لانه گزینی می شود .
در اثر بارداری خارج رحم ( و نه لاپاروسکوپی ) احتمال آسیب و چسبندگی لوله وجود دارد .‌اگر علائم تورم لوله ( هیدروسالپنکس )  در گرافی و یا سونوگرافی دیده نمی شود ، عمل انتقال جنین مشکلی ندارد .

تجربه شما

سلام خسته نباشید. میخواستم بدونم چجوری باید بیایم پیشتون بابت بارداری. من قبل از اقدام به بارداری سونو رفتم گفتن سالمه و تنبلی هم ندارم. اقدام کردم به بارداری نشد رفتم دکتر گفتن تنبلی داری و تخمک نداری. قرص دادن برای افزایش دوقلو زایی بود. خوردم از روز سوم تا هفتم قاعدگی نشد. سونو دادم گفت فولی کیست باز دکتر بهم قرص دادن و آمپول که سه روز آخر قاعدگی زدم نتیجه نداشت. باید چیکارکنم هشت ماه ازدواج کردم

@000baran000

کاربر گرامی سلام.

در صفحه اصلی کلینیک نی نی سایت، بخش ساختمان پزشکان و مشاوران، پروفایل کارشناسان و متخصصین ما وجود دارد. وارد پروفایل کارشناس مورد نیاز شوید و از راه های ارتباطی موجود اقدام کنید. سپاس