واریکوسل

سلام خسته نباشید

ما عد یکسال که اقدام به بارداری کرده بودیم، به خاطر فولیکولای خوب من و نتیجه منفی هر ماه از همسرم هم آزمایش اسپرم گرفتیم که متوجه شدیم که اسپرهای همسرم یک مقدار کم تحرک و تعدادش پایینه  بعد مراجعه به اورولوژیست تشخیص واریکوسل گرید 2 رو دادن و گفتن باید عمل بشه که همسرم قبول نکرد (چون از چند نفر شنیده بود که هر کی واریکوسل عمل کرده نه تنها خوب نشده بلکه بدترم شده و اسپرمهاشون صفر شده)از دکتر خواست که دارو درمانی کنه اگر خوب نشد عمل کنه که

که دکتر کلومیفن داد برای 3 ماه مصرف کنه که من خودمم به علاوه بر کلومیفن زینک پلاس و ویتامین ای و اسید فولیک هر شب بهش میدادم خلاصه بع دو ماه که آزمایش اسپرم داد همه چیش خوب شده بود از حد نرمال هم بالاتر رفته بود حالا میخوام بدونم آیا مشکل ناباروری همسرم برطرف شده یا نه؟ و اینکه آیا دیگه نیاز به عمل واریکوسل نیست؟ واینکه تو ماه اول بعد مصرف کلومیفن من باردار نشدم ولی در پریودم یک لخته خون به ابعاد یه کف دست دیدم که توی این همه سال همچین چیزی ندیده بودم حالا به نظرتون این ماه شانس بارداریم بیشتر میشه اینم بگم که من 37 سالمه یه دختر 16 ساله هم دارم همسرم 40 سالشه. ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
روش های تجویز دارو و عمل جراحی به یکباره منجر به بارداری ۱۰۰ درصد نمی شوند .‌برای نیل به بارداری ، تکرار مراجعه و انجام تست ها و روش های درمانی لازم هست .