من پارسال معاینه شدم زخم دهانه رحم داشتم گفتن باید فریز کنم جدی نگرفتم امسال ترشحم خیلی شده آبکی ماه قبلم پریود شدم بعدش نزدیکی داشتم یک روز بعدش ترشحم خون آبه شده بود بعد چهار روز خوب شدم بعضی موقع هام زیردلم درد میکنه با قسمت پایینی کمرم رفتم دکتر متخصص معاینه کردن گفتن زخمم بیشتر شده تست پاپ اسمیر نوشتن هنوز آماده نیست میخواستم بپرسم این علامت نشانه سرطان هست؟چون من سرچ کردم نگران شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام

خونریزی یا لکه بینی بعد از نزدیکی نیاز به بررسی بیشتر دارد ولی به این معنا نیست که حتما بدخیمی وجود دارد.معاینه و در صورت لزوم گرفتن بیوپسی از ضایعات مشکوک و انجام تست پاپ اسمیر برای رسیدن به تشخیص کمک کننده هست