امکان بارداری با لتروزول

21 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام. وقتتون بخیر. من این ماه از روز ۳ پریودم شبی ۳ تا قرص لتروزول استفاده کردم۳ تا آمپول دور ناف زدم ۵ و ۶و ۷ پریودیم و روز ۱۲ پریودم هم ۲ تا اچ سی جی زدم بنظرتون امکان بارداری هست؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بله احتمال بارداری وجود دارد باید صبر کنید اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید

تجربه شما

سلام ممنون بابت پاسخگوییتون اما من هیچ وقت پریود منظم نداشتم چون تنبلی تخمدان خیلی حاده و اینکه هر ماه دکتر بهم قرص پروژسترون میداد اما این ماه نداد نمیدونم چرا؟؟

و من هنوزم پریود نشدم الان ۶ روز از موعد گذشته پریروز بیبی چک منفی بود بازم صبر کنم؟؟؟

@panah4174

سلام دوست عزیز با توجه به شرح  حال شما اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید آن وقت مجدد تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید

فولیکول بالغت چند بود؟

@rahil1393

دکتر نگفت بهم