دخترم ۶ ماه و نیمه هست در طول روز هر دو ساعت به مدت نیم ساعت میخوابونمش توی این مدت حتی تلفنم بغل گوشش زنگ بزنه بیدار نمیشه جوری شده که من به راحتی تلفن حرف میزنم ولی سره نیم ساعت خودش از خواب بیدار میشه مشکل شنوایی اصلا نداره فقط نگران این رفتارشم چون همیشه شنیده بودم بچه ها تو خواب با صدای تلفن از خواب بیدار میشن ولی دختر من اصلا اینطور نیست

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

نه اکثر بچه ها در خواب عمیق با صداهای روتین روز مشکلی ندارند و بهتره وقتی خواب هستند کارها و صداهای روتین وجود داشته باشد تا عادت به خواب در سکوت کامل نکند.
اگر شنوایی سنجی بدو تولد که انجام شده نرمال بوده و الان در روز از نطر شنوایی مشکلی ندارد طبیعیست