سلام من ۲۶سالمه و ۲ ساله ازدواج کردم ۱۳بهمن ماه یک رابطه بدون جلوگیری داشتم.۲۲ بهمن موعد پریودی من بود. اما هنوز پریود نشدم.الان ۸ روز از زمان پریودی من گذشته. بی‌بی چک زدم منفی بود. آزمایش خون هم روز شنبه همین هفته‌ دادم منفی بود احتمال اینک باردار باشم هست؟ چرخه پریودی من ۲۸روزه و منظم میباشد. امکانش هست که تخمدانهام به خاطر اقدام نامنظم شده باشن. توی این هشت روز هیچگونه لکه بینی نداشتم. کمردرد و دل درد خفیف هم دارم. سینه‌ هامم حساس شده‌اند.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه‌دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

استرس نداشته باشید اگر بعد از تاخیر ده روز آزمایش خون‌ داده اید به جواب اعتماد کنید. میتوانید دارو بگیرید تا پریود شوید در غیر اینصورت بیشتر باید بررسی شود. گاهی تغییرات هورمونی، سرما....عامل تاخیر است. روز خوش