پوسته دادن سر نوزاد

باسلام و وقت بخیر کودک ۴ماهه دارم وسط سرش پوسته داره و بیشتر میشه هربار با شستشو ام نمیره چکارش کنم؟ از شامپوی مخصوصی چیزی باید استفاده کنه؟ و یا کرم خاصی؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

پوسته ریزی سر نوزادان در اکثریت موارد طبیعی هست و تا سن یکسالگی خودبخود برطرف میشود برای کاهش آن میتوانید بیست دقیقه قبل از حمام سر نوزاد را با روغن زیتون چرب کنید و سپس در حمام با شامپو بشویید و یا اینکه از شامپوهای مخصوص سبوره نوزادی که برای این کار وجود دارند استفاده کنید البته درمانهای فوق برای مواردی هست که نوزاد یا شیرخوار از سایر جهات کاملا سالم باشد وگرنه حتما باید به وسیله متخصص کودکان معاینه شود