تفاوت سن جنین در سونوگرافی ها

سلام وقتتون بخیر ببخشید من امروز رفتم سونو با حساب ان تی 29. هفته و پنج روزم بود ولی سونوگرافی امروز گفت ۳۰ هفته و سه روزه اندازه جنین بزرگتر از اون تاریخی که خودت میگی هست ان تی تاریخ زایمان زده ۱۲ شهریور ایشون گفتن ۶ شهریور وزنش هم 1590خوبه به نظرتون مشکلی نداره ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سونوگرافی سه ماهه اول ممكن است تا ٢ تا ٣ روز سن حاملگی را غلط تخمين بزند خطای سونوی سه ماهه دوم حدود يک هفته و خطای سونوی سه ماهه سوم حدود ١٠ تا ١٤ روز است .