شیطنت زیاد کودک

با سلام پسر ۲۶ ماهه ای دارم که خیلی اذیتم میکنه طوری که گاهی مجبور میشم بزنمش و سرش فریاد بکشم با این که میدونم این کارها اشتباهه ولی واقعا کم آوردم بیش فعال نیست ولی هنوز به وسایل منزل دست میزنه برای وسایلی که از دستش دور کردیم ساعتها گریه میکنه آب بهش میدم میریزه روی زمین دست میماله روش. میره داخل توالت و بیرون نمیاد بخاطر آب بازی کردن یا دمپایی توالت و میپوشه میاد تو پذیرایی در توالت و مجبورم از بیرون با آچار قفل کنم.‌ اکثر اوقات موقع تعویض لباس مقاومت شدید میکنه . پوشکشو درمیاره و لخت میشه میره کنار دستشویی. در سفره از بشقاب ما غذا رو میریزه وسط سفره. کلا هر چیزی رو هر چقدر دور از دسترسش گذاشته باشم باز هم یک راهی پیدا میکنه تا دست بزنه بخدا خسته شدم خونمون کوچیکه یه اتاق رو کردم انباری و وسیله هامو جمع کردم به هیچ پریز برقی نمیتونیم یک موبایل بزنیم به شارژ چون سیمو میکشه یا چیزی میخواد بکنه در پریز. به من هم خیلی جدیدا وابسته شده و همش بهم میچسبه زیاد میبوسمش و بهش محبت میکنم ولی اصلا به حرفام گوش نمیده آیا پسرم به دکتر نیاز داره خواس میکنم راهنمایی کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
وقت بخیر
امیدوارم که خوب باشید
به نظر میرسه کودک شما به دلیل منع های زیادی که براش در نظر گرفتید لجباز شده و از طریق رفتارهای منفی تمایل به جلب توجه از سوی شما دارد، بهتره درباره رفتارهایی که دوست داره مثل آب بازی کردن فضا رو کمی برایش باز تر کنید و اجازه بدید داخل چارچوب کمی احساس آزادی داشته باشه تا لجبازی کردن در حیطه های دیگر کمی کم بشه . ساعتهایی رو به منظور آب بازی کردن به داخل حموم بفرستید، اگر میتونید کاملا مراقبش باشید که چیزی به دهانش فرو نبره کمی حبوبات برایش بخرید و اجازه بدید با اونها بازی کنه و بعد همه رو جمع کنید. سعی کنید وقتی کاری خلاف میل شما میکند به جای فریاد زدن و نکن گفتن چیزی که دوست دارد رو جایگزین کنید و فرصت بازی کردن رو برایش فراهم کنید. اگر همچنان رفتارها ادامه داشتند به مشاور حضوری مراجعه کنید