پوست کلوئید ساز

سلام من دو ماه هست با کلوئید آشنا شدم و متوجه شدم پوستم کلوئید سازه .تو دوران بلوغم خیلی گردنم جوش زد .میشه بگید چیکار کنم بعدا جاشون کلوئید نشه.و اینکه کلوئید های روی بازوم با آمپول کورتون صاف شدن اما جاشون تیره است راهی برای کمرنگ شدن جاشون هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

راهی به جز پیشگیری از جوش و زخم شدن پوست وجود ندارد .برای تیرگی ها کرم های ضد لک و انجام مزوتراپی میتواند مفید باشد.