نامنظم شدن پریود

با سلام و خسته نباشید خدمت شما ، من برای بارداری اقدام کردم ماه اول پریود شدم فهمیدم فیبروم دارم دکتر برام قرص اکویین از روز ۷ سیکل تا ۱۳ نوشت گفت دوباره اقدام کن مشکل خاصی نداری ولی باز سر موعد ۲۸ پریود شدم اما در حد لکه بینی های کم به مدت سه روز بعد کامل قطع شد ۱۴ روز بعد کامل پریود شدم ولی روز ۷ که باید کامل قطع میشدم کامل قطع نشدم نگرانم , شرایطی که برام پیش اومده چه علتی می‌تونه داشته باشه ، به چه علت با وجود رابطه منظم بارداریم ناموفق بوده؟  و با وجود اینکه همیشه پریود منظم ۲۸ روزه داشتم این ماه این اتفاق برام افتاده، این مورد رو هم بگم که سه ساله ازدواج کردم و همیشه جلوگیری طبیعی داشتم ، فقط این دو ماهی که دارم برای بارداری اقدام میکنم مایع منی داخل واژن ریخته. ممنون میشم زود جواب بدید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دوست عزیز قرص اکویین نام‌تجاری داروی استروژن کونژوگه هست و یکی از موارد مصرف آن برای کنترل خونریزی های زیاد رحمی بوده و حتی در صورتیکه علت اصلی خونریزی تشخیص داده نشده منع مصرف دارد و امکان بزرگ شدن فیبروم را هم در پی دارد!
پیشنهاد میکنم به متخصص زنان دیگری هم جهت بررسی مراجعه کنید