اعتماد به نفس پسر 29 ماهه

پسر 29 ماه دارم که حس میکنم تو جمع بچه ها خوب ارتباط برقرار نمیکنه البته سعی میکنه با بقیه دوست بشه ولی بچه های دیگه زیاد بهش محل نمیزارن و این منو خیلی ناراحت میکنه دلم میخواد که بین بچه ها محبوب باشه و اعتماد به نفس داشته باشه ممنون میشم راهنمابی کنین که من چیکار باید انجام بدم ؟؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

اولين نكته این است که اگر می‌خواهید کودکی اجتماعی داشته باشید، باید عادت‌های اجتماعی فرزندتان را تقویت کنید. پس از شرکت دادن وی در فعالیت‌های خانوادگی در محیط خانه نوبت به گام دوم می‌رسد و  باید به سراغ اجتماعات کوچک بروید. برای شروع، معرفی یک دوست جدید هم سن و سال به عنوان همبازی به فرزندتان کافی است.

گام بعدی اينست كه  دایره مراودات او را وسیع‌تر کنید. پس این بار با فرزندتان به خانه دوستش برويد.

و در نهايت باید برای ورود به اجتماعات بزرگ‌تر او را آماده کنید، برای این کار عضو جدیدی را وارد گروه دونفره دوستی‌اش کنید.

پيشنهاد ميكنم در اين مرحله حتما كودک را با محيط جديد و به كلاسهای مادر و كودک ببريد تا كنار شما روابط جديد را ياد بگيرد.

فراموش نكنيد كودک نبايد با كودكی كه ٣سال از خودش

بزرگتر است بازي كند.