سلام.توی هفته 12 بارداری هموگلوبینم 16 و نیم و هماتوکریتم47 بود و مشکل دیگه ای نداشتم. درضمن الان توی هفته 16 هستم و فشارخونم 12ونیم هست.دکترم آ اس آ داده.آیا این قرص عوارض نداره؟یا اینکه باعث فشارخون بالا نمیشه؟ممنونم ازتون

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

نه عارضه ای ايجاد نمي كند اما فقط در موارد سقط مكرر يا سابقه فشار خون بالا تجويز ميشود.