از پوشک گرفتن کودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 75 بازدید 1 تبادل تجربه

دخترم سه سال و هشت ماهشه و من هنوز نتونستم از پوشک بگیرمش واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم همه شیوه ها رو امتحان کردم تقریبا موفقم شدم ولی نمیدونم از من ترسیده (یک بار که مهمونی بودیم پی پی کرده بود بد جور دعواش کردم) یا کوتاهی از مهد کودکش بوده و یا واقعا مشکلی داره که دستشویی نمیره (یک دکتر گفت که کمی تاخیر رشد داره دو ماه دیرتر راه رفت چند ماه دیرتر حرف زد نمیدونم پوشکشم ربطی به اون داره یا نه چون یک دکتر دیگه گفت که ربطی نداره اصلا مشکلی نداره دخترت چند ماه پوشکش کن نمیدونم واقعا خواهش میکنم کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل دانشجو فوق وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام
وقت بخیر
اول از همه باید بگم که دختر شما هیچ مشکل خاصی نداره و تاخیر رشدیش به این قضیه ارتباط نداره چون سن از پوشک گرفتن معمولا از ۲ و نیم به بعد هست که در بچه ها متفاوت هست .... شما نباید دعواش میکردید این کار شما باعث اضطراب در بچه شده و دوباره باعث شده نتونه کنترل ادرار یا مدفوع داشته باشه ... بهتره یک هفته یا دو هفته دیگه هم پوشک کنید و بعد دوباره آموزش بدید و مهمتر اینکه مهدکودک هم باید با شما همکاری کنه تا کاملا بتونید از پوشک بگیرید.... جای نگرانی نیست یه مقدار دیگه زمان بدید درست میشه. فقط اینکه اگر باز هم بدون پوشک دستشویی کرد هرگز دعواش نکنید بلکه با آرامش و صبوری براش توضیح بدید که باید توی دستشویی کارشو بکنه چند بار که تکرار بشه عادت میکنه و اوکی میشه.
موفق و موید باشید.

تجربه شما

واقعا ممنون