سلام میشه لطفا در مورد ریباندیگ مو توضیح بدهید؟ جدیدا اسمشو خیلی میشنوم

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

سعیده محو

سلام عزیزم روزتون بخیر

در ریباندینگ مو یا صافی دائم مو با استفاده از مواد شیمیایی ساختار مو رو  تغییر میدیم و حالت فر و مجعد موها رو از بین می بریم.

ساختار مو شبیه یه پله مارپیچ  که،مواد صافی در بین این پله ها قرار میگیرد و پیوند هایی رو که سبب ایجاد این پیچش شده رو از بین می بره. بنابرین بعد اینکه ریباندینگ انجام دادین تا رشد مجدد موهاتون، موهاتون کاملا صاف و ابریشمی میشه.
 اصطلاحا بهش میگن صافی ژاپنی

بازم اگه سوالی بود من در خدمتم