سلام وقتتون بخیر. داداشم قصدازدواج داره. در یکی از شهرهای دور افتاده جنوب شرق در بانک دولتی مشغول به کار هستن.از لحاظ مالی اوکی هست. اما بیماری cp خفیف دارن که کمی در حرف زدن و ظاهرش مشهوده. حالا برای انتخاب همسر دنبال کیس کامل هست و اصلا به تفاوتها فکر نمیکنه. میخواستم اگر کتاب یا سی دی سخنرانی ...رو که براشون مفید باشه هست رو معرفی کنین؟ با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت مرد شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
کتاب های تئوری انتخاب و ازدواج بدون شکست از دکتر ویلیام گلاسر کتابهای بسیار خوبی هستند.
شاد و پیروز باشید.