شک به اعتیاد همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 5977 بازدید 10 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید متأسفانه چند وقته به شوهرم مشکوک شدم حس میکنم بیرون از خونه تریاک مصرف میکنه تو خونه متادون.

چون بوی خیلی شدید میده هر چقدر که فکر کنید باهاش حرف زدم که کمکش میکنم ولی همش انکار میکنه میزنه زیرش

چند وقت پیش ازش قرص متادون و یکمی تریاک دیدم قسم میخورد مال دوستاشه.

دیگه دیوونه شدم از دستش مطمئنم معتاد شده ولی همش انکار میکنه وقتی اسم آزمایش یا تست اعتیاد میارم داد و بیداد میکنه میزنه بیرون

تو رو خدا بگین چیکارکنم؟

چه رفتاری نشون بدم؟

میدونم تا خودش نخواد نمیشه ولی من میخوام تا اعتیادش بیشتر نشده زندگیم از هم نپاشیده جلوشو بگیرم کمکم کنید

متاسفانه هیچ بزرگتری هم نداره که باهاش حرف بزنه برادراش دیگه کارتون خواب شدن میترسم مثل اونا شه تو رو خدا خواهش میکنم کمکم کنین بخاطردخترم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام
همسر شما اول بايد بپذيره كه اعتياد داره و از انكار در بياد.
اين پروسه ممكن هست يكم طول بكشه.اما شدنيه.
شما بايد خيلی جدی و قاطع روی تغيير رفتارتون با همسرتون بايستيد تا موفق شويد.
مهمترين كار حذف توجهات شما به همسرتون هست.اينطور كه سرويس دهی به ايشون رو از بين ببريد.مثل آماده كردن غذا،منتظر نبودن به خاطر همسرتون برای غذا يا برگشتن به خونه،حتی حذف رابطه زناشويی و حذف توجه و محبت عاطفی.قطعا همسرتون از اين وضع خسته خواهد شد و اعتراض ميكنه.
اون موقع خيلی واضح و صادقانه بهش بگيد كه متوجه تغيير رفتارها حالتهاش شديد،حتی ميتونيد چند رفتارش كه تغيير كرده يا حتی ظاهرش رو براش مثال بزنيد.و بهش بگيد كه اين شمارو نگران ميكنه و نميتونيد اين وضعيت رو در منزل تحمل كنيد و تا زمانی كه اين حالتها رو داره شما هم به همين منوال رفتار خواهيد كرد.
انقدر تكرار كنيد تا زمانی كه واقعا عصبانی و خسته بشه اون موقع زمانی كه شما موفق ميشويد و بهش پيشنهاد بديد برای درمان اقدام كنه و البته شما كمكش ميكنيد و در كنارش خواهيد بود.
حتما برای درمان زير نظر پزشک و روانشناس اعتياد قرار بگيريد تا موفق شويد و راحتتر در درمان پيش رويد.
از درمانهای سنتی و قرص های ترک اعتياد گياهی و داروهايی كه شبكه های تلويزيونی تبليغ ميكنند جدا خودداری كنيد كه خود منشا شروع مشكل جديدتر خواهد بود.
خسته نشيد و رفتاراتون ادامه دار و جدی باشه.
حتما موفق خواهيد شد.

تجربه شما

عزیزانی که کنار مصرف کننده مواد مخدر به هر نوعی دارین زندگی میکنید حتما حتما در مورد کنگره ۶۰ تحقیق کنید متوجه میشید که واقعا مسیله اعتیاد را اشتباه متوجه شدیم و چرا بعضی افراد دچار مصرف میشن و راه حل قطعی درمان و نه ترک اعتیاد را متوجه میشید ضمنا خودتون که در کنار مصرف کننده از لحاظ روحی بیمار شدید هم درمان میشید اون هم به طور واقعا و کاملا رایگان .لطفا یک سرچ کوچیک بکنید همه چیز دستتون میاد .

سلام

دوست عزیز اولین کاری که باید انجام بدی اینکه با داد و بیداد و عصبانیت راجع به این موضوع با همسرتون  صحبت نکنید و با محبت‌و‌ مهربونی اینکارو انجام بدی.

و دومین‌مورد اینکه اصلا به روش نیاری که شک داری و یا دنبال این هستی مچشو بگیری یا هر‌کار دیگه ای...

و‌مورد آخر، بشین باهاش راجع به آخر و عاقبت اینکار و قصد و نیت خوبت باهاش حرف بزن و بهش بگو که میخوای نجاتش بدی

من فكر نميكنم حذف روابط زناشويی پيشنهاد خوبی باشه

سلام. ببین با این حرفا نمیشه کاری کرد. فقط یک راه داری

سلام دوست عزیز

شوهر من از قبل ازدواج مواد مصرف میکرده اما من چند ماه بعد از ازدواجم فهمیدم ۶ سال درگیر اعتیاد بود از تریاک و شیره تا هرویین... تمام راه ها رو من برای ترک دادنش امتحان کردم دعوا بی محلی قهر کتک کاری کمپ تو خونه ترکش دادم اما هیچ کدوم اثر نداشت تا اینکه خودش به عجز رسید درمانده شده بود

الان خدارو شکر سه ساله پاکه و هیچ چیز حتی سیگار هم مصرف نمیکنه

اول از همه فقط و فقط براش دعا کن و بپذیر که اعتیاد یک بیماری هست ... خودت به جلسات نارانا شهرت برو و اون هم تشویقش کن جلسات  NA بره

دعا میکنم برای تمام معتادان در حال عذاب که به زنجیره دوستان بهبودی بپیوندن

آمین

منم به شوهرم شک کردم  بعد مطمین شدم.  بعد حالت انکار گرفت. بعد دوباره ادامه داد باز باهاش صحبت کردم  گفت هفته ای یه بار تریاک می کشه. اما می دونم بیشتره. دست رو قرآن گذاشت که دیگه نکشه. الان چهار پنج روزه فکر کنم نکشیده. اما قهریم الان به دلایل دیگه. هر کی اینو می خونه یه صلوات بفرسته و برام دعا کنه. بچه شش ماهه ای دارم که مثل فرشته ها می مونه

وای من ناراحت شدم برو پیش مشاور

مشکل منم دقیقا مثل مشکل شماست نمیدونم چیکار کنم مدام لبلساش بو میده همش تو چرته رفتارش با من و بچه ها بد شده بهشم که میگم انکار میکنه هر جا هم باشیم دقیقا سر ساعت ۶ باید خودشو برسونه به رفیقش تا ۸ و ۹ مشخصه میرن پای بساط شب و روزم شده گریه و گله از خدا

@simagoli

همش زیر سر این رفیق های نارفیق  هستش. خدا معتادها رو به راه راست هدایت کنه.

بچسب به شوهرت و زندگیتون، یه لحظه هم این موضوع رو بیخیال نشو

تلاش خیلی زیادی میخواد و صبر خییییلی زیادتر.. دیدم زنی رو که با از خوگذشتگی و پیگیری خیلی شدید تونسته تریاک شوهرشو ترک بده

موفق باشی

منم تجربه اش رو دارم. بعد از یه مدت اصلا براشون مهم نیست مردی یا‌زنده ای چه برسه بگه چرا بی توجهی میکنی