روییدن دندان دائمی پشت دندان دیگر

با عرض سلام و خسته نباشید

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

دختر من ۷ سالشه و دو تا از دندانهای شیری پیشین مرکزی فک پایینش افتاده است

یکی از دندانهای دائمی کامل درآمده و دندان دومی در حال درآمدن هستش و چون اندازه دندانهای دائمی بزرگتر از قبلیها میباشد دندان دومی به علت کمبود جا از پشت دندان اول در حال روییدن میباشد

میخواستم راهنمایی بفرمایید که ما باید چه کاری انجام بدیم از دندانهای پیشین جانبی بکشیم یا صبر کنیم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام عزیز.بنظر نمی رسه لازم باشه دندانهای کناری کشیده بشن ولی بهتره که فرزندتون رو یک متخصص دندانپزشکی کودکان ویزیت کنن.