واکسن دو سالگی کودک

با سلام پسرم دقیقا دو سال و یک ماهشه . از بهداشت زنگ زدن که بچه رو بیارین واکسن داره. گفتم دوسالگی واکسن نداره. گفتن این فلج تزریقیه و جدیده 😱 خواهش میکنم اگر این واکسن اجباری نیس یا یه کشف جدیده که میخوان رو بچه ها آزمایش کنن بگین .پسر من خیلی حساسه . تو رو خدا کمک کنین . ما استان گلستانیم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

واكسن جديدی نيست.

آزمايشی هم در كار نيست.

جزو برنامه كشوری واكسيناسيون است از چند سال پيش ولی چون مدتی در دسترس نبوده الان اعلام كرده اند بچه هايی كه تزريق نكرده اند تزريق كنند.