عدم ارگاسم در رابطه زناشویی

سلام من ۴ ساله ازدواج کردم باکره بودم و تجربه ارگاسم نداشتم تو مجردی بعد از تاهل هم خیلی تحریک میشدم ولی به ارگاسم نمیرسیدم خودمم نمی فهمیدم این قضیه رو مثلا میخوندم لرزش میکنه بدنشون یا چیز دیگه میگفتم پس چرا من اینجوری نمیشم . میدیدم نوشتن ارضا شدن میگفتم یعنی چی ؟ پس چرا من نمیفهمم اینا از کجا میفهمن تا اینکه تو نت یک ماه پیش خوندم علائم ارگاسم چیه و دست به خودارضایی زدم ببینم میتونم خودم اون حسو تجربه کنم و بلاخره تجربشو کردم حسی که هیچوقت تجربه نکرده بودم . ولی تو رابطه اصلا اینجور نیستم حتی جدیدا دیگه تحریکم نمیشم که واژنم آماده  دخول باشه همیشه فکر میکردم همون رطوبت معنی ارگاسم ولی بعد از خودارضایی دیدم واقعا این کجا و اون کجا. ولی شوهرم همه راه ها رو امتحان کرده حتی حرکاتی که من دوست دارم ولی بازم نمیشم . چیکار کنم دیگه خسته شدم از رابطه فراری شدم و دست به خودارضایی میزنم بجای رابطه. ۲۱سالم هستش .چند بار تو خواب هم خواب دیدم و به ارگاسم رسیدم ولی تو بیداری و تو رابطه با همسر اصلا و ابدا کمک کنید لطفا؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
شما از یک اختلال آنورگاسمیک شدیدی رنج می برید که حتما نیازمند درمان است .
جهت اخذ شرح حال دقیق ، تشخیص و نیز درمان علت آنورگاسمیتون می بایست حتما به اتفاق همسر خودتون به یک زوج درمانگر مجرب مراجعه فرمایید .