تست غربالگری دوم و بالا بودن Afp

2095 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام تو رو خدا جواب منو زود بدین از دیروز که جواب آزمایش غربالگری رو گرفتم فقط دارم گریه میکنم الان ۱۷ هفته و ۶ روزمه اواخر ۱۵ هفتگی ازمایش غربالگری دوم دادم تو جواب ازمایش نوشته:
Alfa Feto Protein  برابر ۱۷۳
Afp رو Mom برابر ۶ و ۴۸ هستش
و Ntd رو ریسک زده
دکترم گفته باید برم آنومالی اسکن خواهش میکنم بهم بگید شرایط من خیلی بده؟ و احتمال اینکه تو انومالی اسکن بچم سالم باشه چقدره؟
بارداری اولمه سنم ۲۵ وزنم ۷۱
ازمایش ها و سونو های قبلی هم خیلی عالی بودن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

نیاز به انجام سونوی آنومالی است و حتما توسط پره ناتولوژیست انجام شود و باید منتظر آن بمانید

تجربه شما

سلام من سونوی اسکن انومالی رفتم ولی گفتن بچه سالمه و هیچ مشکلی نداره ، به نظرتون پس الفا چرا بالا بود؟

@azamjon

موارد مختلفی آن را بالا میبرد. اگر سونو توسط پره ناتولوژیست یا رادیولوژیست مجرب انجام شده و نرمال است جای نگرانی نیست.