متفورمین و کم کاری تیروئید

سلام. وقتتون بخیر. بنده ماه پیش 15 روز تاخیر در پریود داشتم. به متخصص که رجوع کردم بعد از سونوی واژینال گفتن کمی تنبلی تخمدان دارم. برام ال دی تجویز کردن .به صورتی که بعد از 5 روز خوردن قطع کنم. بنده همینطور کردم و پریود شدم. در صورتی که قبلا اصلا نامنظم نبودم. ازمایش هورمونی برام نوشتن که بعد از ازمایش کم کاری تیروئید و پرولاکتین بالا رو متوجه شدم. با اندکی کمبود ویتامین د 3. دکتر برام متفورمین و قرص لووتیروکسین و قرص ویتامین د نوشتن. گفتن متفورمین رو یکی بعد از صبحانه و یکی بعد از ناهار بخورم. و قرص لووتیروکسین قبل از صبحانه ناشتا.  یک روز یک دانه و روز بعد نصف.و قرص ویتین د رو هر هفته یکی. راستی قند ناشتا هم 102 بود. حالا میخوام بدونم قرص متفورمین رو برای کنترل قند دادن یا تنبلی تخمدان یا هر دو مورد؟ بعد خوردن قرص ها احساس خواب الودگی شدید میکنم. این عارضه از قرص متفورمین هست یا لووتیروکسین؟این قند که یکم لب مرز هست ممکنه از همون تیروئیدم باشه؟با توجه به شرایطم تقریبا به طور میانگین چه مدت باید قرص بخورم؟ پرولاکتینم 76 بود که رنج معمولیش تا 35 بود. تیروئیدم هم 8 و خورده ای بود. ویتامین د3 هم 9.8 بود که معمولیش باید 10 میبود. گفتن تا 40 رزو دیگه برم مجددا ازمایش بدم.

در ضمن بنده اضافه وزن 30 کیلویی دارم و دکتر گفتن حتما باید ورزش کنم ووزنم رو پایین بیارم. البته سه ماهی هست ایروبیک کار میکنم وخوشبختانه 5 کیلو کم کردم. اون تاخیر در پریود به نظر خودم از همون ورزشه. ممکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

قندندارید.

هیچکدام ازداروها خواب آلودگی نمیدهد.

متفورمین رابرای تنبلی تخمدان داده اند و تاخیر پریود هم ناشی ازتنبلی است.نه ورزش

دوره درمان بستگی به پاسخی که به دارو میدهید دارد و البته حتما باید لاغر کنید.رژیم و ورزش لازم است