ریزش مجدد مو

191 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

ببخشید من موهامو کشیدم و بغل موهام کچل شده چی کار کنم دوباره اونجا مو دربیاد زود؟

تمنا میکنم مشکلمو حل کنین روحیم خیلی ضعیف شده هر روز گریه میکنم

توانایی دکتر رفتن ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

باید از نزدیک دیده بشه . ولی به هر حال درمان ریزش مویی که در اثر کشش طولانی ریخته باشد بسیار مشکل است .

تجربه شما

من ریزش موی سر شدید دارم و خیلی موهام کم شده تو آزمایشم سالم بودم و سابقه ریزش ارثی تو این سن کم ۲۰ سالگی و نداریم و هر دکتری رفتم بدتر موهام ریزشش بیشتر شده بعد مصرف داروها بنظرتون چیکار کنم؟

@maryamkamali

کاربر گرامی سلام. لطفا سوال خود را در صفحه اصلی بخش کلینیک مطرح کنید. سپاس