با سلام خدمت دکتر گرامی .من خانم 26 ساله و دو بار بارداری ناموفق داشتم و چند روز پیش متوجه ترشح خون از سینه سمت راستم شدم البته من همیشه ترشح از نوک سینه هام داشتم ولی نه خونی، به پزشک مراجعه کردم سونوگرافی نوشت و انجام دادم و در سونوگرافی هیچ چیزی دیده نشد و دکتر به من سفیکسیم و ویتامین ای داد گفت ده روز دیگه دوباره مراجعه کنم در ضمن من سه ماه پیش بارداری خارج از رحم بودم و لاپاراتومی شدم و لوله سمت راستم هم درآورده شد و اندومتریوز هم داشتم که باز شد، آیا لازم است ماموگرافی انجام بدم یا خیر ؟خیلی نگرانم در سینه هام یکم احساس گرما و کمی درد گهگاه ، لطفا کمک کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام باتوجه به سنتون ماموگرافي كمكي نميكنه براي اطمينان بيشتر داكتوگرافي كمك كننده است
اما معمولا مشكلي يافت نميشود
به يك جراح عمومي براي مشاوره مراجعه كنيد
موفق باشيد