درمان متاستاز مول در بارداری مولار

با سلام و خسته نباشيد

من بارداری مولار داشتم همراه جنين زنده كه درهفته 14 كورتاز شدم بعد از كورتاز بتا بعد از كاهش افزايش داشت كه تشخيص مول مهاجم داده شد و در سی تی اسكن ريه چند ندول ديده شده كه نوشته ضايعات اختصاصی نيستند.

درمانم باmtxشروع شده.آيا اكر متاستاز ريوي اتفاق افتاده باشد با شيمی درمانی خوب ميشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

مول جزو بد خیمیهایی است که درصورت درمان مناسب به طور کامل و قطعی درمان میشود.

حتما درمان را نزد متخصص زنان انکولوژیست ادامه دهید.