اسپاسم نوزاد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 188 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. وقت بخیر. میشه لطفا راهنماییم کنید. دخترم تا 3ماه و نیم رشدش اوکی بود. 3ماه و نیم شروع به تشنج کرد روزی چندین بار. دکترا تشخیص اسپاسم شیرخوارگی دادن و تحت درمان دارویی هستش الان 5ماهه هست دخترم. تشنج کم شده ولی هنوز قطع نشده بدنش شل شده هیچ ری اکشنی به محیط نداره. میخواستم راهنماییم کنید لطفا که این حالت برطرف میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

اگر تشنجات تحت درمان دارويی كامل قطع نشده حتما مراجعه مجدد به پزشک اعصاب كودكان داشته باشيد . نياز به تجديد نظر يا اضافه كردن داروها دارد.

در اين بچه ها تشنج كنترل ميشه ولی تحت درمان دارويی.

از نظر نمو هم معمولا از بچه های هم سن و سال خودشان عقب هستند. ممكن است نياز به كاردرمانی داشته باشند ...

تجربه شما

ممنونم از پاسخگویی شما