وسواس فکری عملی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 91 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خانم دکتر بهاره ابریشمی مدتی است بیماری وسواس فکری عملی دارم به روانشناس مراجعه کردم گفتن باید در کنار روان درمانی از قرص استفاده کنم ایشون قرص اس سیتالوپرام ۱۰ رو معرفی کردن اما چون دانشجو هستم میترسم بخورم خوابم بگیره و اینا،به نظرتون این قرص مناسبه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

با سلام، روانشناس اجازه تجویز دارو ندارد، این دارو برای درمان وسواس کافی نیست و ضعیف عمل می کند، شما برای درمان دارویی درست بایستی به روانپزشک مراجعه فرمایید، حتما کمک کننده خواهد بود.

تجربه شما

خانم دکتر ابریشمی بله ایشون منو به روانپزشک معرفی کردن و ایشون این دارو رو تجویز کردن