یبوست شیرخوار 7 ماهه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 37 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر!پسر ۷ ماهه ام از وقتی غذای کمکی میخوره شدیدا دچار یبوست شده البته آزمایش آلرژی غذایی داده که به بعضی از غذاها آلرژی داره که اونارو از غذای خودم حذف کردم و مسلما برای خودش هم درست نمیکنم!براش حریره بادوم و نشاسته گندم، سوپ سبزیجات ،حریره آرد سفید چون به سبوس آلرژی داره میدم!پوره هویج و سیب هم گاهی میان وعده میخوره!اشتهاش خیلی خوبه ولی این یبوستش واقعا اذیت میکنه ممنون میشم از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

منظورتان از يبوست چيه؟

آيا فقط دفعات دفع كمه و يا دفعات كمه و قوام مدفوعش هم سفته؟

دفعات دفع در روز و يا هفته چقدره؟
قوام مدفوع چطوره؟

تجربه شما

بعضی مواقع که دوروز پشت سر هم اصلا دفع مدفوع نداره! اگر هم داشته باشه سفت و همراه با درد و زور زدن و به مقدار خیلی کم!حتی چند روز پیش باعث شد مقعدش زخم بشه! بعضی روزها هم زور میزنه یکم دفع میکنه بعدش شروع میکنه به گریه کردن میبرم تمیز میکنم بعد از نیم ساعت دوباره این حالت تکرار میشه! دو روز پبش از داروخونه شیاف گلیسیرین گرفتم یک بار استفاده کردم براش دفعشو کامل انجام داد !ولی امروز دوباره همون آشه و همون کاسه