سلام دختر من سه سال و هشت ماهش هست سه سالش که بود برای چکاپ بردمش گفتند جفت چشماش دو نیم درجه آستیگمات داره و عینک تجویز شد اما چون اصلا همکاری نمیکرد اون روز یک دفعه دیگه بردمش جای دیگه درجه چشماش همون بود و علامت ها رو هم باهاش کار کردم همه رو گفت این جای دوم که بردم گفت هر ۶ ماه بیارش معاینه فعلا عینک نمیخواد الان من نمیدونم کاره درست چیه عینک بگیرم یا نگیرم لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ مشاور

فوق تخصص چشم

سلام،در مورد تجویز عینک برای چشم کودکان نکات زیادی وجود دارد. بنابراین توصیه میشود جهت تعیین تکلیف به متخصص چشم کودکان مراجعه فرمایید.