سلام من خانمی ۲۰ساله ام از ۱۸سالگی یک دفعه افسردگی شدید گرفتم رفتم دکتر فهمیدم تیروئید کم کار دارم خلاصه دارو  کم کاری خوردم و خوب شد افسردگیم اما از همون موقع خلق و خوم عوض شد و یه آدم دیگه شدم کلا حالا متاسفانه اضطراب اجتماعی دارم حدودا یک ماهه و اینم بگم که قرص تیرویید را خیلی بی نظم میخورم این مشکل تیرویید میتونه دلیل بر اضطراب اجتماعیم باشه ؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.مشکلات تیروئید وبه خصوص پرکاری آن ارتباط بالایی با مسایل اضطرابی دارد وکم کاری بیشتر با افسردگی مرتبط است.

احتمال رابطه بین اضطراب شما وتیروئیدتان وجود دارد ولی بالا نیست و احتمالا یک پروسه جداگانه است.جهت ارزیابی و درمان به روانپزشک مراجعه فرمایید.