قطره پدی لاکت برای نوزاد

سلام نوزاد پسر٢٧ روزه دارم که وزن تولد ٣١٥٠وزن ١٥روزگی٤٠٥٠وزن ٢٥ روزگی ٤٥٠٠

درروز تقریبا ٩تا١٠ بار مدفوع کف الود و سبز داره دکتر گفتن هر هشت ساعت ده قطره پدی لاکت بدم تو بروشور ٥ تا ١٥ قطره در کل روز زده ولی من در کل روز با تجویز پزشک باید٣٠ قطره بدم مشکلی ایجاد نمیکنه؟درضمن طی معاینه فرمودن نه زردی نه هیچ مشکلی نداشت از بدو تولد مدفوعش زیاد بود اما رنگش گاهی سبز گاهی زرد بود تقریبا یک هفته است این رنگه و شیر ابتدای سینه رو میدوشم که مبادا شیر کم کالری میخوره و سبز باشه اگر بگین میزان مصرف پدی لاکت ٣٠ قطره در شبانه روز برا نوزاد ٢٧ روزه زیاد هست یا نه ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

مقدار مجاز قطره پدیلاکت در این سن ۶ قطره در روز است.

نگران مقدار مدفوع ، دفعات آن و رنگ آن نباشید . مهم وزن گیری است که نوزاد شما دارد.

به هیچ عنوان اول شیر را نپوشید سید.چیزی که نیاز یک شیرخوار است شش بر کل سینه است اول شیر تشنگی نوزاد را برطرف میکنه، وسطش قند وی را تأمین می‌کنه و آخرش چربی به وی می‌رسونه.