سلام خسته نباشید هفته دوازده بارداری هستم معده درد شدیدی دارم ورم و سوزش طوری ک چیزی بزور میخورم خیلی ادیتم دکترم قرص پانکراتین داده قبل غذا خواستم بدونم این قرص اشکال نداره همیشه استفاده کنم چون بازم‌ با وجود این قرص بازم یه کم ورم و دارم ولی اگه نخورم میمیرم ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
استرس نداشته باشید اگر پزشک متخصصتان تجویز کرده است نگران نباشید. به دفعات و حجم کم غذا میل کنید. از موارد سرخ کردنی و محرک کمتر استفاده کنید. روز خوش