بارداری و ادامه تحصیل

32 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید.من پایه یازدهم هستم و متاهلم. با خانواده همسرم زندگی میکنم ،خوندن درس برام مشکل نیست معدلم ۱۹به بالاست و علاقه زیادی به رشته تربیت معلمی دارم

فعلا باردار نیستم ولی قصد بارداری دارم آیا امکانش هست که با بارداری و بچه داری بتونم درسمامو ادامه بدم و تو رشته مورد علاقم قبول بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل متحصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم ، خیلی عالیه که به کاری که علاقه داری در کنار نقش همسریت میپردازی ودرس خوندن مخصوصا وقتی با بینش  علاقه باشه میتونه به بالا رفتن کیفیت زندگیت کمک کته، اینکه انتخابتون زندگی با خانواده همسر بوده هم مزایا و هم معایبی میتونه تواما داشته باشه که مدیریت اون خرد و استقلال روانی شما رو میطلبه اما از مزایا اون این هست که افرادی برای کمک گرفتن در کنارت داری (یادت باشه همیشه هر انتخابی بهایی داره و برآورد اینکه آیا این انتخاب به این بهایی که میدم می ارزه یا نه با خودت هست البته که میتونی از افراد متخصص و خردمند کمک و مشورت بگیری) در مورد درس خوندن با بارداری و بچه داری نظرات از فردی به فرد دیگه متفاوت هست چون ظرفیت ها و توانایی ها و شرایط افراد متفاوت هست
نظر شخصی من این هست که بچه داری و بارداری بخشی از زندگی هست و اگه برنامه ریزی مناسب داشته باشی میتونی در کنار هم برنامه هاتو پیش ببری و از کمک اطرافیانت هم استفاده کنی ، درخواست کمک به شکل بالغانه مهارت ارزشمندی هست که بهت اجازه میده رویاها و اهدافتو دنبال کنی و حمایت شدن رو تجربه کنی و خودت هم بتونی حامی خوبی برای اطرافیانت باشی .

تجربه شما

سلام خسته نباشین

من ۲۷ سال سن دارم

شدیدا باخواهر شوهرم سر مسیله درس خوندن رقابت دارم

یک سال برای آزمون وکالت خوندم و قبول نشدم

و اون چون شروع کرد از اول برای کنکور تجربی تلاش کردن من بخاطر اصرار همسرم که مثل خواهرم برای کنکور تجربی و رشته پیراپزشکی بخون کتاب گرفتم ولی بخاطر افسردگی که داشتم فقط کتاب گرفتم هم برای آزمون وکالت و هم کنکور تجربی فقط هزینه کردم و اصلا انگیزه وتلاشی درکارنبود

من دوتا بچه دارم و خواهرشوهرم یک بچه

شوهرش واقعا پشتشه و حتی بچش رو نگه میداره که درس بخونه شوهرم به نسبت کمتر اینطوره

و غیرمستقبم میخواد با بچه خونه نشین بشم و هر روز بهم یه کاری رو پیشنهاد میده بعد که به مرحله عمل برسه میزنه زیرش و میگه پول میخواد سرمایه نداریم بیخیال کار باش

حالا سوالم اینه چطور حسادتم رو به پیشرفت خواهرشوهر و برادرشوهرم کم کنم چون برادرشوهرمم تحصیل کرده ست برعکس شوهرم و مدام درحال پیشرفته

خیلی بهشون حسودی میکنم و حتی نمیتونم برم خونه پدرشوهرم وقتی هستن اضطراب میگیرم از بس خودمو جلوشون دست کم میگیرم

چون پوشش و حرف زدن و آینده ای که برای خودشون رقم زدن واقعا باعث میشه بشوهرم سرکوفت بزنم که توام درس بخون

توام حامی من باش

همونطور که شوهرخواهرت حامی خواهرته