احتمال اوتیسم دخترم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 168 بازدید 2 تبادل تجربه

ارتباط چشمیش خوبه شنواییش خوبه به صدا عکس العمل نشون میده لبخند میزنه گاهی قهقهه هم میزنه ولی هنوز اسم خودشو نمیشناسه با توجه به اینکه پسر برادر شوهرم اوتیسم هست من خیلی نگران دخترم هستم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام

متوجه سوالتون نشدم؟! بهتر است سوال خود را دقیق تر و کاملتر شرح دهید تا بتوان کمک کرد

تجربه شما

سلام خدمت شما والد گرامی

کودکان معمولا در حدود ده ماهگی اسم خود را می‌شناسند کودک شما هنوز چهار ماه فرصت دارد تا اسم خود را بشناسد.

در سن کودک شما از نظر شناختی کودک باید بتواند صدای پدر و مادر را بازشناسی کند.

مادر خود را بشناسد.

اگر این موراد شناختی رو داره جای نگرانی نیست.

اگر تا پایان ده ماهگی نتونست اسم خودش رو بشناسه لطفا اینجا پیام بزارید تا راهنماییتون کنم.

 دخترم ۶ ماهشه و ارتباط چشمی خوبی داره افراد و اشیا رو با چشمش دنبال میکنه لبخند میرنه به صدا واکنش داره ولی اسمشو هنوز نمیشناسه بیشتر مواقع هرچی صداش میکنم اصلا نگاهم نمیکنه ولی اگه ادا دربیارم یا یه صدا دربیارم سریع نگاه میکنه. چون پسر برادرشوهرم اوتیسم من خیلی نگران دخترم هستم