ارضا شدن بدون دخول در بارداری

سلام . من خونریزی  خیلی خفیف پشت ساک دارم و هفته هفت بارداری هستم . دکترم منع نزدیکی کردن هم به دلیل خونریزی پشت ساک هم کلا از هفته های اول بارداری که خونریزی هم نداشتم به علت تخمدان پلی کیستیک من رو منع کرده بودن . اما تا به حال سه بار بدون دخول ارضا شدم که این منو نگران کرده است . آیا ارضا بدون دخول مضر است؟ آیا جنین من دچار مشکلی شده است ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید  انجام خود ارضایی عوارض دارد در غیر این صورت اگر با همسر خود رابطه داشته اید  مشکلی به وجود نمی آید  ضمنا در کسانی که لکه بینی و یا خون ریزی و یا جفت سر راهی و یا هماتوم زیاد به همراه لکه بینی و نارسایی سرویکس و مشکلات از این قبیل دارند منع نزدیکی دارند و گر نه صرفا  داشتن  تخمدان پلی کیستیک ربطی به داشتن نزدیکی با منع آن ندارد موفق باشید.