قرص ضدبارداری و خشکی رحم

با سلام و خسته نباشید، من مدت ده ماه است که برای بارداری اقدام کردم سنم 33 ساله و پریودهام منظمه ، سه ساله ازدواج کردم و یک سال هشت ماه اول ازدواج قرص روکین استفاده کردم و بعدش مصرفت قرص و قطع کردم، شنیدم استفاده از قرص های ضدبارداری باعث خشکی واژن یا رحم میشود آیا این درست است ؟ باتوجه به اینکه ترشحات من تو این چند ماه خیلی کم بوده است احتمال خشکی واژن یا رحم است و علت عدم بارداری ممکن است این باشد؟ آیا درست است که میگن برای باردار شدن رحم باید گرم باشه ؟ راه های گرم کردم رحم چیست ؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
این باور عامه است که باعث خشکی می شود و ارتباطی به مصرف قرص ندارد.
آیا برای بارداری اقدام نموده اید آزمایش و سونوگرافی رحم و ضمائم داده اید؟ آیا روزانه مصرف قرص یدوفولیک یا اسید فولیک را دارید؟ آیا همسر شما توسط متخصص اورولوژی معاینه شده است و احتمال واریکوسل رد شده است یا خیر؟